amtsoftlogo (11K)
                   

Anton
zoekt en vervangt tekst in meerdere bestanden tegelijk

Anton (8K)

Met Anton kun je als ontwikkelaar snel zoeken in verschillende bestanden tegelijk naar een bepaalde tekstselectie. Vervolgens kun je de gevonden tekst aanpassen in één of meerdere bestanden tegelijk. Tevens is het mogelijk om de bestanden waar de tekst in is gevonden te wissen. Daarnaast is het mogelijk om bestanden te zoeken waarin een bepaalde tekst NIET voorkomt en deze eventueel ook te wissen. Het is ook mogelijk om met een RegEx-patroon te zoeken. Eveneens is het mogelijk om te schakelen tussen hoofdlettergevoeligheid en niet hoofdlettergevoeligheid. Standaard is het zoeken ingesteld op hoofdlettergevoelig zonder RegEx.

 

CacheReiniger2
maakt de caches schoon

afvalbak (8K)

Uw computersysteem en de programma's slaan bepaalde gegevens op in een cache (tijdelijk geheugen) op de harde schijf. Na verloop van tijd kan het voorkomen, dat de gegevens in de cache worden gecorrumpeerd, hetgeen leidt tot onvoorspelbaar gedrag van het systeem of programma's. CacheReiniger2 (de opvolger van Schoonmaak) reinigt naar keuze de caches van deze programma's en start ze eventueel ook weer op. Na afloop wordt de status van de bewerking weergegeven.

 

CheckSite
websites monitoren op beschikbaarheid

checksite_ok (4K)

Als je websites bouwt, beheert, of in je bezit hebt is dit het programma voor jou.
CheckSite werkt op de achtergrond en is een simpel en zeer intuïtief programma, gemaakt om iedereen te helpen om de beschikbaarheid van websites te monitoren.
Het is mogelijk om de interval van de controle naar believen te regelen en om verschillende manieren van notificaties in te stellen, bijvoorbeeld via e-mail, in een logbestand of op het scherm.

 

Stilleopstart
leg het opstartgeluid het zwijgen op

luidspreker (26K)

Met StilleOpstart kun je gemakkelijk het opstartgeluid van de Mac (tijdelijk) uitschakelen of zachter zetten. Ook kun je aangeven of het geluid na het opstarten geheel uitgeschakeld moet blijven. Je kunt dan als de computer is opgestart altijd handmatig het geluid weer inschakelen. Dit is vooral handig als je gebruik maakt van de voorziening om de mac automatisch te laten opstarten en je niet gestoord wilt worden.

Meer informatie

mac_app_store (3K)

 

Meer informatie

mac_app_store (3K)

 

Meer informatie

mac_app_store (3K)

 

Meer informatie

  mac_app_store (3K)


 

© 2012 - 2024 AmT-Software